Chief Keef

OBS! Koncerten er desværre aflyst.

Keith Cozart, med kunstnernavnet Chief Keef, er en rapper, producer og designer fra Chicagos southside. I en alder af blot 16 år blev Keefs musikvideoer til ”I Don’t Like” og “Love Sosa” mødt med verdensomspændende anerkendelse, som en af frontløberne på Chicagos hip hop scene indenfor den tunge undergrunds drill-genre.

Populariteten af disse videoer førte hurtigt til en deal med Interscope Records, der gjorde ham til den yngste kunstner som selskabet på daværende tidspunkt havde signet. Efter sin tid på Interscope startede Keef sit eget label, Glory Boyz Entertainment.

Efter gennembruddet i 2012 med ovennævnte hits, trak rapperen sig lidt tilbage fra mainstreamen og udgav nogle undergrunds-mixtapes som ‘Back From the Dead 2’-mixtapet fra 2014 og dette års kærligheds-mixtape ‘Thot Breaker’. Chicago-rapperens nyeste anmelderroste album “The Dedication” udkom 1. december i år (på femårsdagen for debutudgivelsen ”Finally Rich”) og gæstes bla. af Lil Yachty på singlen ‘Come On Now’, lyt med her: https://www.youtube.com/watch?v=zceM57aCkDE

Keef har udvidet sin portefølje der omfatter titlen som fashiondesigner og app-designer i hans firma Digiglo, som for nylig udgav Glomoji appen.