PUMPEHUSET og Carrie Management, Another Life, Sexualia Præsenterer
Celebrating Intersectional feminism

Carrie's Going Out, Another Life og Sexualia inviterer til en fejring Kvindernes Internationale Kampdag med fokus på intersektionel ligestilling, men også tale om, hvordan vi kan blive ved med at støtte hinanden, mens vi fortsætter kampen for lige rettigheder på en mentalt bæredygtig måde.

Another Life kuraterer og modererer en panelsamtale, mens Sexualia kuraterer en smuk udstilling, og Carrie's Going Out sørger for livemusikken, der leveres af hyperpop-ekvilibristen Debbie Sings og Part Time Boy.

Om arrangørerne:

Another Life
Another Life er en non-profit forening, der arbejder for at øge repræsentationen og forbedre vilkårene for kvinder og minoriserede enkeltpersoner og grupper i den danske musikbranche på og bag scenen.
Foreningen skaber data og viden om virkeligheden omkring repræsentation og diskrimination i den danske musikbranche med vores årsrapporter. Rapporterne bliver brugt som dokumentation for vores forskellige aktiviteter og projekter. Gennem vores projekter omsætter vi viden til håndgribelige metoder og værktøjer til at engagere os i og arbejde med repræsentation, diskrimination, barrierer, magtstrukturer og privilegier.
Another Life fokuserer på at øge og forbedre intersektionel lighed og samtidig give udtryk for og reducere diskriminerende adfærd på et strukturelt niveau. Vores fokus på repræsentation er på baggrund af flere identitetsmarkører som etnicitet, kønsidentitet, psykiske belastninger, fysiske og psykiske handicap og seksualitet. Vi fokuserer også på, hvor og på hvilke strukturelle niveauer diskrimination finder sted. Another Life evaluerer, udvikler og implementerer løbende et intersektionelt fokus som organisation.

Sexualia
Sexualia er en platform, der søger at udvide vores forståelse af seksualitet gennem kunst. Vi tror på, at seksualitet er uendelig, og at hvert individ har deres egen unikke seksualitet at udforske. Hvert år udgiver vi vores kunstmagasin, som viser forskellige unge kunstnere og deres bud på seksualitet. Gennem forskellige kunstneres kunstværker og tanker om seksualitet i vores magasin viser vi, hvor bredt seksualitetsfeltet er. Ved at læse bladet igennem vil du opleve din egen seksualitet ved at mærke, hvilke kunstværker der rører dig, og hvilke der ikke gør. Hvorved Sexualia-magasinet er en invitation til at udforske dig selv og udfordre din forståelse af seksualitet. Vi afholder forskellige arrangementer i løbet af året for at skabe et rum, hvor du kan debattere, diskutere, blive inspireret eller bare nyde. Det er en del af vores mission at give plads til den enkelte og samtalen om mangfoldighed. Tag med os på vores rejse rundt i seksualitetens verden!

Carrie’s Going Out
Carrie's Going Out er Carrie Managements nystiftede non-profit begivenhedsgruppe. Vi skaber en varierende række af begivenheder, der sigter mod at arbejde for en mere bæredygtig fremtid i musikindustrien og dens omgivende samfund. Gennem samarbejder med inspirerende aktivistiske initiativer ønsker vi at italesætte og understrege eksisterende strukturelle problemstillinger og handle på dem. Vores mål er at arbejde hen imod at omstrukturere lokalerne for industrien og skabe en sikker, tværfaglig platform for unge kunstnere og kulturskabere – med et klart fokus på mental sundhed, antidiskrimination, gennemsigtighed, fællesskab og bæredygtighed.
Vi ønsker at skabe arrangementer, der starter konstruktive samtaler og inspirerer, samt opfordrer unge til at tage ejerskab over eksisterende problemer i vores samfund, på en motiverende og mere konkret måde - der ikke går på kompromis med ytringsfriheden. At nytænke og udfordre klassiske strukturer og skabe alternativer til de nuværende måder at opføre sig og producere på. Vi mener, at kunst og kultur er en væsentlig faktor i positive samfundsændringer. Vi håber at skabe et fællesskab og netværk, der vil gå ud med os for en mere bæredygtig, inkluderende og kreativ fremtid.
Torsdag
9. mar 2023
dørene åbner
18.00
Showet starter
Pris
160 Kr. + gebyr
?>