PUMPEHUSET og Livenation Præsenterer
Cattle Decapitation

Der er en ekstrem aften i vente, når Cattle Decapitation indtager Pumpehuset med hele tre support-bands

Album-aktuelle Cattle Decapitation spiller i Pumpehuset 26. marts på deres Terrasite Over Europe 2024 tour, hvor de tager et stærkt support line-up med.

Cattle Decapitation er et amerikansk extreme metal band dannet i 1996 i San Diego, Californien. Bandets musik kombinerer elementer af dødsmetal, grindcore og black metal med dybdegående og provokerende tekster. De har opnået international anerkendelse for deres tekniske dygtighed og engagement i forhold til miljømæssige og sociale problemstillinger.

Med udgivelsen af deres nyeste album "Terrasite" (2023) fortsætter bandet med at udfordre grænserne for ekstrem metal og inspirere deres fans til at tænke dybere over verden omkring dem."Terrasite" er et monumentalt kunstværk, der demonstrerer Cattle Decapitations musikalske modenhed og evne til at udforske mørke ogtankevækkende temaer gennem deres musik. Albummet er en vandring gennem dystre landskaber, og det præsenterer et overvældende udvalg af musikalske stilarter, der spænder fra dødsmetal, grindcore og black metal til atmosfærisk post-metal

I forbindelse med udgivelsen drager Cattle Decapitation altså på Europa-turné, hvor de tager Signs Of The Swarm, 200 Stab Wounds og Vomit Forth med som support. Det bliver ægte tung aften, du ikke vil gå glip af.

Tirsdag
26. mar 2024
dørene åbner
18:00
Showet starter
18:30
Pris inkl. gebyr
265 Kr.
Signs of The Swarm
Stærk deathcore direkte fra Pittsburg i USA.
Placeholder image
200 Stab Wounds
Genialt band med et genialt navn. Meget passende beskriver de deres musik sådan her: "Riffs from the septic tank".
Placeholder image
Vomit Forth
Vomit Forth fra Connecticut serverer den helt brutale dødsmetal
Placeholder image
?>