PUMPEHUSET Præsenterer
Byhavens Åbningsfest: Noréll + Malte

Lørdag d. 21. maj, når de sidste byggeprojekter og haveanlægning er afsluttet, vil vi gerne invitere dig til Byhavens åbningsfest. Vi starter kl. 17.00 med kolde økoøl, Intoxikas kegtails, Markus’ lakrids- og chilidrinks og et lækkert vinkort sammensat af Juul's Vinhandel. Senere forsøder Noréll, Malte og dj Phase5 vore ører med god musik, inden mørket falder på og vi fester videre under Byhavens kulørte lamper.

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.
Lørdag
21. maj 2016
dørene åbner
17.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>