PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
Byhavens åbningsfest: Kaaliyah + N.E.GIRL

Vi glæder os ufatteligt meget til at feste foråret i gang med jer, de bedste Byhavevenner, trap fra Kaaliyah på scenen og efterfølgende basvildskab fra N.E.GIRL, når Byhaven åbner den 21. april.

Med stærke erfaringer fra sidste års Byhavesæson føler vi os godt klædt på og motiverede til at åbne vores sommerhave under de vilkår, som corona-restriktionerne byder os. Det betyder som udgangspunkt en Byhaven i en sid-ned-udgave med god afstand, selvfølgelig uden at gå på kompromis med festlighederne, og med et stærkt koncertprogram fra Danmarks bedste musikmuld, samt et opdateret barudvalg med alt, hvad ganen begærer. Restaurant Hooked bebor igen køkkenet i Byhaven og langer herlige godter fra havet over disken hele foråret og sommeren.

Op til åbningen kommer vi naturligvis med opdateringer løbende omkring gæsteforholdene i Byhaven, og vi lover at arbejde hårdt for at få Byhaven til at sommersumme i vanlig stil - uanset hvilke restriktioner, vi er underlagt henover foråret.

Kaaliyah
Kaaliyah Stephanie Lundtofte Kumapayi (kald hende bare ved fornavn) er en trapsanger, som er begyndt at skabe opmærksomhed omkring sig selv på den danske urbane scene. Den dansk/nigerianske sanger udgav sin første ep, Darkpop First Sequence, tilbage i 2015 som en forsmag på hendes mørke, forførende musik. En håndfuld singler er fulgt i kølvandet, og Kaaliyah har mærkbart taget sin lyd længere ind i et mørkt, trap-territorium. Lyt blot til de manisk tikkende hi-hat-samples og den filtrerede vokal. Hvis du elsker de tågede og legende atmosfærer fra kunstnere som FKA Twigs og The Weeknd, vil du med garanti synes om Kaaliyah.

I 2019 udgav Kaaliyah yderligere to singler, “Facts” og “Wicked”. Hendes stemme ruller autoritativt gennem den humørformørkede lyddis, og det bliver klart, at hun nok er på vej mod noget stort! Et fuldt album er under udarbejdelse, som udkommer snarligt. Kaaliyah har hængt meget ud med Phlake. Faktisk deler de studie og har også medvirket på hinandens materiale. Det førte til, at Kaaliyah debuterede på Roskilde Festival under Phlakes åbningskoncert på Orange Scene i 2017.

N.E.GIRL
N.E.Girl hårdtpumpende dj-sets fokuserer på græsrodsgenrer som jungle og grime fra UK sammenflettet med electro, breaks og eksperimentelle basdrevne genrer.

Før og efter koncerterne sørger DJ og P3-radiovært Pernille Krog Mogensen for sprøde toner fra dj-pulten.
Onsdag
21. apr 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>