PUMPEHUSET Præsenterer
Byhavens sidste fest: Zoumer + Vamilla

Vi glæder os til at se jer til vores allersidste fest og de allersidste koncerter denne sæson. Det har været én lang optur at hygge med jer alle siden slutningen af april, så kom forbi til en sidste krammer, en sidste dans og en sidste flok lækre Brooklyn-øl, inden vi går i vinterhi.

Zoumer og Vamilla spiller koncert, og der er fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 – Vamilla spiller kl. 19.00 og Zoumer spiller kl. 20.00 - Før koncerterne serverer byens mest cute dj-duo Silja Bhhaboo and Willo ekstra sprøde toner til din lørdag.

Lørdag
16. sep 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Zoumer
Bag kunstnernavnet Zoumer leverer Yasmina Derradj elektronisk og alternativ artpop. Med et navn der stammer fra 1800-tallets algeriske kriger Lalla Fatma N'Soumer, har musikken en form af en tidligere djurdjura-ånd, en blanding af harmonier eller talte ord vokaler, lo-fi trommer, synth keyboards og beats.
Placeholder image
Vamilla
Vamillas yndlingsbog er Alice i Eventyrland, og det kan man godt mærke på hendes musik. Det skøre, eventyrlige og uforudsigelige prægede hendes tidlige sangskrivning, som handlede om prinsesser og dinosaurer. En fantasiverden syntes at være mere spændende end den rigtige, når man kommer fra Ølstykke.

Men i mødet med Guldimund på højskolen fandt hun ud af, at der også var meget at skrive om i hendes eget liv. Det har resulteret i sange med de samme musikalske elementer som fra fantasiverdenen, men med dybt personlige, rå og provokerende tekster.
Placeholder image
Silja Bhhaboo and Willo (dj)
Københavnsk cuteste dj-duo Silja Bhhaboo and Willo sætter gang i festen før koncerterne, når de bag pulten serverer eksperimentelle beats, 4 to the floor and svedige club tunes.
Placeholder image
?>