PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Young Dinosaur + Sloop

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

Young Dinosaur
Den Roskilde Festival-aktuelle psych-pop kvintet, Young Dinosaur, indtager Pumpehusets Byhave med fjerlette melodier.
De fem unge nordjyder fra Young Dinosaur har i samarbejde med Jens Ramon (kendt fra bandet Figurines) udviklet en bandidentitet, der nærmest er blevet synonym med solbeskinnet psych-pop.

Medrivende numre som “Our Dreams” og “The Girl I Met” fra Young Dinosaurs selvbetitlede EP fra 2012 har både været i rotation i radioprogrammet Det Elektriske Barometer samt udvalgt til dagens top track af Soundvenue. Det første fuldlængde album "To Be a Hero" (2014) fik også en lun modtagelse, og senest har orkestrets skæve og alsidige kompositioner bragt dem mod Roskilde Festivalens scener i 2015.

Young Dinosaur har en legesyg tilgang til tekstskrivning såvel som komposition, og deres musikalske udtryk har klare referencer til 60’ernes psych-pop, men lyder på samme tid moderne. Bandet er ikke bange for at afsøge grænserne for guitar-baseret musik og bruger gerne synthesizers og reverb-ladet vokal, når de fremfører deres indie pop med psykedelisk twist.
Fredag
10. jul 2015
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>