PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Writhe + EYES

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Writhe
Med nihilistisk energi angriber Writhe sine lyttere med stram bas, hamrende trommer og fræsende guitar. Lydtapetet er dystert og akkompagneret af støj, men under dette lag, en fængende melodiøsitet. Writhes debutudgivelse – en selvbetitlet EP – med tematiske omdrejningspunkter som dommedagsangst, selvhad og desperation, høstede ros, og bandet arbejder nu på sit debutalbum. Hvis du er til rå, energisk post - punk, så skal du opleve Writhe.

EYES
EYES består af fem unge veteraner fra den danske metal- og hardcore-scene, og i slutningen af september udgav de deres første album, ‘Underperformer’. Pladen afspejler et orkester, der ikke bekymrer sig en døjt om, hvad fans, scene og folk i øvrigt måtte mene og forvente. Man fornemmer et kunstnerisk slægtskab med orkestre som Daughters, Pissed Jeans og Converge - alle bands som har startet med en bestemt lyd og over tid har ændret og udviklet deres musikalske vision betydeligt; noget EYES også selv sigter efter - og lykkes med.
Lørdag
24. apr 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>