PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: Wondo + KRYD

Bands of Tomorrow præsenterer Wondo og KRYD, der spiller koncerter i Byhaven den 9. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Torsdag
9. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Wondo
De fire hiphoppere fra WONDO kan ikke prale af at være gangstere, udsprunget af hårde miljøer, og de har aldrig holdt en pistol før. Til gengæld elsker de at rappe, synge og at få folk Al at smile. Gruppen har været særdeles aktive på livescenen med en lang række koncerter, blandt andet som opvarmningsband for Magtens Korridorer. WONDO består af Jakob Backer Schmidt (rap/sang), Asbjørn Lauridsen (rap/sang), Simon Krogh (trommer) og Peter Møller (DJ).
Placeholder image
KRYD
KRYD er Anne Sofie, Signe, Maria og Viktoria – i et band, der sammen synger og spiller danske pop-sange. Med billeder fra hverdagen og fortællende tekster i øjenhøjde, rummer KRYDs sange både humor, selvironi og de store følelser, rammet ind af inderlige og catchy pop-melodier.Alle fire medlemmer både synger og spiller instrumenter, og bandet har allerede live-erfaring med sig og kan blandt andet skrive på CV’et at have været support-act til koncerter med Dayyani og Blæst. Musikalske referencepunkter er artister som Molly Sanden, Haim, Taylor Swift, Shit & Chanel og Holly Humberstone
Placeholder image
?>