PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: WILDR + Don Aku

WILDR og Don Aku spiller koncerter i Byhaven den 18. august. Som altid er der fri entré og Byhaven åbner kl. 15.00 mens musikken starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i Fried Chicken sandwiches serverer mad fra kl. 17.00

Fredag
18. aug 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
WILDR
Wildr er et manifest tilsat blødende intens lyd: En mission om at sprede en sonisk lovestorm på scenerne. At væbne lyttere og koncertgængere til tænderne med fysisk nærvær, omsorg og empati – og endeligt søge at slette grænserne mellem band og publikum. Musikken og tonerne er en galoperende energi og mur af guitarer, der trækker lige dele veksler på hardcore og shoegaze – eller dream core, som bandet selv kalder det. Wildr er et håb om at betyde noget for hinanden, mærke hinanden og røre hinanden.
Placeholder image
Don Aku
Hård bas af den pureste energi. Don Aku formularen består af absurde frekvenser, som bliver forvandlet til hårdtslående hiphop. Don Aku er en duo bestående af Don Aku selv og hans pålidelige producer Luvlaze, der ikke har nogen anden intention end at bringe dig ind i en verden af fest og vildskab.
Placeholder image
?>