PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: We Are The Way For The Cosmos To Know Itself + AyOwA

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 hver dag og første band er på scenen kl. 18.30. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself

Den filosofisk-anlagte trio We Are The Way For The Cosmos To Know Itself fortæller, via deres storladne kosmiske pop, historier om intergalaktiske sammenhænge. Deres udtryk rejser hinsides den gængse elektropop-scene og diskotekerne udi kosmiske dybder og frembringer en stjernestrøet filosofisk oplevelse for lytteren.

Live spiller bandet farverige og energiske koncerter, som med lys og tung bas danner rammerne for en helhedsfortælling om intergalaktisk kærlighed, der tryllebinder udi en kosmisk trance. Gennem musikken kommer lytteren til at ligge i ske med universet.

Bandets seneste singler 'Heal Me' og 'Shallow Waters' har opnået airplay på DR P6, tyske Big FM samt en række tyske regionale radiokanaler. WATWFTCTKI udgiver i foråret 2018 singlerne 'Once More' og 'It's Only' og tager i forbindelse med dette på tour i Tyskland og Tjekkiet. Bandet har tidligere haft et nummer ('Tiger') med på Sound Of Copenhagen vol. 13, spillet på Roskilde Festival i 2014 og har været en del af Karrierekanonen 2015. Derudover har de optrådt på SPOT Festival og Smukfest.

WATWFTCTKI har i december 2017 signet med det danske label Celebration Records, indgået bookingaftale med det tyske bookingbureau Velocity Sounds samt indgået samarbejde med den tyske promoter Ginger Found Sound. I 2018 satses der benhårdt på at få et fodfæste på det tyske marked, og der arbejdes i skrivende stund på en Tysklands turne ifm. de næste to singler.

AyOwA

Med modular synths, gamle båndmaskiner og sfærisk vokal skaber den nye danske duo AyOwA deres nordiske, mørke og stemningsfulde elektroniske sange.

Musikken er dansksproget, og med en universel og drømmende tilgang kombinerer AyOwA støjpop med elektronik og melodier med improvisation i et stemningsfuldt og legende mix. Sammen med duoens tredje hjul - trommeslageren Anders Meinhardt - skaber AyOwA et energisk og fængslende live show. AyOwA har haft travlt 2017 med bl.a. Spot og Roskilde Festival, åbningen af Marina Abramowich udstillingen på Louisiana og omfattende koncertvirksomhed på mange af landets spillesteder.

Med en spritny opførsel af sangen 'Sommer' på X Factor, nåede AyOwA i februar ‘18 ud til en helt ny gruppe lyttere, da Blachman’s gruppe Sol og Christian sang deres drømmende sang.

4. maj 2018 udgiver duoen singlen 'Alt Det Du Ku' som forløber for EP’en Farvel. En sang om at stå mellem sammenbrud og gennembrud, og om det abstrakte i at se ud i fremtiden og tilbage i datiden på samme tid. På 'Alt Det Du Ku' har AyOwA stadig den elektroniske tilgang i fokus, men med flere akustiske elementer udforsker bandet nye sider af deres musik.

AyOwA er blevet spillet på bl.a. BBC 1, BBC6, Radio X og Apple Music Beats 1, samt P3 og P6 i Danmark. De blev også valgt som en af “5 to Watch” i 2017 af nordiske blog og showcase JA JA JA. AyOwA er blevet featured i Wonderland Magazine, Line of Best Fit, The Clash, Noisey, Vice, The Independent(UK) og Huffington Post(US), og markerer det sjældne tilfælde af et dansksproget band med airplay og interesse i udlandet.
Onsdag
30. maj 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>