PUMPEHUSET og We Are Suburban Præsenterer
Byhaven: We Are Suburban presents M. Rexen + Rebecca Lou + Eos Tribe

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 - og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

We are Suburban er et nystartet musikselskab, der har sine rødder i musikkollektivet Suburban Music Collective. Kollektivet havde oprindeligt base i Skovlunde, og har i løbet af årene fostret bands som The Chairman, The Awesome Welles og Alcabean. De seneste år har kollektivet fået vokseværk og ambitionerne er vokset. I 2018 så kollektivets nye moderskib We are Suburban dagens lys. Et moderne musikselskab, der specialiserer sig inden for management, PR, publishing og distribution.

M. Rexen
Hvis navnet M. Rexen ikke vækker genkendelse i den etablerede danske musikverden, er det ingen overraskelse. Multiinstrumentalisten, globetrotteren og excentrikeren Michael Rexen , født i 1985 i De Forenede Arabiske Emirater, har nemlig bevæget sig i konstant opposition til gængse normer.

På trods af at M. Rexen bosatte sig i København som 22-årig, og siden da har været hovedaktør I musikalske konstellationer såsom ”A Key is A Key” , det improviserede projekt ”Den Magnetiske Ørn”, og senest projektet ”Mongol”, er det første gang, at M. Rexen står frem i eget navn.
Debutalbummet "United Kingdoms" udkommer i efteråret 2018, og er ifølge hovedpersonen selv "et forsøg på at udfordre, hvordan man kan skubbe til definitionerne for populærmusik. Jeg har hentet inspirationer gennem et utal af rejser over de seneste år, og ladet mig inspirere af flere forskellige musikalske traditioner. Jeg håber på, at min plade vil fremstå som et nyt bud på, hvordan vestlig popmusik kan bygge bro mellem andre mere eksperimenterende genrer. " Rexen er klar med sit debutalbum "United Kingdoms - an endless sea of honey" der udkommer i efteråret 2018 på We are Suburban.

Rebecca Lou
Rebecca Lou er allerede inden sin første udgivelse trængt igennem på den danske livescene. Til September sender hun sin debut-ep Sketetons på gaden; et kald til selvkærligheden og et spark til debatten om kropsidelaer. Da Rebecca Lou i efteråret 2017 drog på turné med rocktrioen Velvet Volume, høstede hun enorm respekt fra både publikum og anmeldere for sin karismatiske sceneperformance og benhårde rock'n'roll attitude. Gaffas anmelder Jens Dræby gik så langt som til at skrive: “Rent ud sagt var Lous koncert væsentligt bedre end hovednavnet. Udover at hun spændte lidt bredere med sin vokal, var der en massiv rejse til stede i det korte sæt.”

Sidenhen har hun med singler som Bitch U Look Good & Under The Moon opnået massiv omtale både herhjemme og udenfor landets grænser. “rebecca lou brings with her a mission statement to capitalise on the lessons laid down by the riot grrrls before her…” - Classic Rock Magazine.

Eos Tribe
Eos er jordbunden, melankolsk og melodisk drevet guitarrock. Bandets fem medlemmer har spillet sammen siden barndommen. De har fået deress musikalske opvækst sammen, og har i dag gjort barndommens leg til deres fælles passion. Musikken hviler på en solid bund af rock og eksploderer med synths og brede korvokaler, leveret af alle bandets 5 medlemmer, i skarpt skårne og catchy omkvæd. Sangene er båret af dybfølt pathos og bevidste personlige tekster. I front for Eos Tribe står Emil Jantzen, hvis vokal bygger bro mellem det følsomme og det autoritære, og leder tankerne hen imod Michael Stipe (R-E-M) og Paul Banks (Interpol). Eos Tribe, slår til dagligt deres folder i det københavnske musikmiljø. Bandet er en del af musikkollektivet Suburban Music Collective, som også huser The Chairman og Alcabean.
Fredag
8. jun 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>