PUMPEHUSET og Doomed Scandinavia Præsenterer
Byhaven: Wayward Dawn + Vulvatorious

Den 13. juli præsenterer Doomed Scandinavia fri entré til koncerter med Wayward Dawn og Vulvatorious i Byhaven. Vi åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00. Koncerten med Wayward Dawn bliver bandets afskedskoncert, da de har valgt at stoppe som band efter showet i Byhaven.

Torsdag
13. jul 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré

Vulvatorious

Vulvatorious er et nyt dansk metalband, der gennem tekster om kvindehad, krig og fascisme hidkalder til sammen at gå i krig imod patriarkatet.

Vulva

Wayward Dawn

Wayward Dawn har base i Skanderborg og spiller grum, primitiv og direkte ulækker dødsmetal. Bandet trækker dig ind i en verden af ond nihilisme og angriber dig med beskidt bas, hulemandstrommer og nedstemte guitarer spillet gennem klassiske Marshall-forstærkere. Giftige ord om menneskeligt og samfundsmæssigt forfald fuldender billedet med dyriske brøl, afgrundsdybe growls og bundrådne skrig.Siden bandets dannelse i oktober 2015, har Wayward Dawn blandt andet spillet på UHØRT Festival, SPOT Festival og COPENHELL samt opvarmet for bands som Nailed to Obscurity (DE), Blood Red Throne (NO) og BAEST (DK). Bandet er blevet rost i prominente blade som Metal Hammer og GAFFA og er kendt for deres hyper-energiske liveshows med konstant brug af vindmølleteknik og manisk interaktion med publikum. Med de to anmelderroste albums ”Soil Organic Matter” og "Haven of Lies" fra henholdsvis 2018 og 2020 under bæltet og mere end 50 gigs i Danmark, Norge og Tyskland har Wayward Dawn langsomt, men sikkert kravlet deres vej op fra undergrunden for at sprede deres klamme dødsmetal.

WD_Bandalbum3_RM28-photoCreditRolf Meldgaard (Rolf Raw Photography)
?>