PUMPEHUSET og 100blaa Præsenterer
Byhaven: USSEL + APHACA

Det københavnske musikselskab 100blaa overtager Byhaven den 5. maj og præsenterer USSEL og Aphaca.

USSEL
Med en folkelig tilgang til lyrikken og et ukonventionelt take på den moderne rap-produktion, lever USSEL op til sit ry som udstikker - både på scenen og bag om tæppet. Emil Baadsgaard debuterede på den danske musikscene som USSEL i 2020, og sidenhen har USSEL bidraget til Danmarks hiphop-undergrund med hele otte selvudgivne singler og to EP’er, der er blevet lyttet til over 250.000 gange. Efter at have gået sammen det københavnske musikselskab 100blaa har USSEL lavet to numre med UNG-SKABs vokalist Roselil, står USSEL nu klar til at deltage i dette års KarriereKanonen 2022.

USSEL er et fremmedbarn, du vil lære at elske. Med sin unikke vokalpræstation og lyriske kærlighedsbreve fanger USSEL følelsen af at blive nusset i håret med en kniv i ryggen.På scenen vender han vrangen på den moderne hiphop performance; USSEL veksler, som han vil, mellem rådyrket rockenergi, pænpolerede poppræstationer og punket fandenivoldskhed.

APHACA
Bag APHACA står fire unge københavnske drenge med drømmen om at lave musik, der med egne ord ‘bare fungerer, uden at vide hvorfor eller hvordan - at opdage en lyd, og følge efter den. Og så snart den rigtige følelse opstår, så er sangen færdig’. Det resulterer i en rendyrket poplyd med en umiddelbarhed, der indebærer flerstemmigt drengekor, 70’er-synthesizere, akustiske guitarer og indie-trommer i et vidunderligt miskmask af lyd. Drengene mødte hinanden i grundskolen på Det Frie Gymnasium - en tid som blandt er dokumenteret i den anmelderroste DR3-serie ‘Niende’ - og har efter de obligatorisk svære ungdomsår fastholdt deres fælles band højest på prioritetslisten.

’Aphaca123’ er det selvbetitlede navn på 1. single fra APHACAs kommende debutalbum, som præsenteres for første gang i Byhaven d. 5. maj.
Torsdag
5. maj 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>