PUMPEHUSET og Extremely Rotten Productions Præsenterer
Byhaven: Undergang + Deiquisitor

Efter flere måneders stilstand på landets koncertscener, er Pumpehuset og Extremely Rotten hæsligt begejstrede over at kunne præsentere en ny ERDM konstellation til sommervarmen!

Som følge af Corona-tilstanden i landet fortsat, er Pumpehuset i stand til at tilbyde siddende koncerter i deres Byhave og ERDM vol.5.2 bliver en del af sommerens tilbagevenden på denne facon, med den første dødsmetal koncert efter verdens midlertidige død.

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerterne starter kl. 10.30

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

Klemt ind mellem ERDM Vol.5 (som fandt sted i Pumpehusets Sort Sal tilbage i januar) og den kommende flyttede ERDM Vol.6 (på Gentofte hovedbibliotek i september) præsenteres her Extremely Rotten Death Metal Vol. 5.2, i grusomt selskab med to af landets mest voldsomme og fremadstormende grupperinger inden for undergrundens dødsmetalextremister, nemlig UNDERGANG og DEIQUISITOR

Mere info og lyd på aftenens bands:

UNDERGANG
www.undergang.bandcamp.com
www.facebook.com/undergangktdm
www.instagram.com/undergangofficial

DEIQUISITOR
www.deiquisitor.bandcamp.com
www.facebook.com/deiquisitor
www.instagram.com/deiquisitor
Fredag
17. jul 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>