PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Byhaven: Uche Yara & Why Sun

Uche Yara og Why Sun spiller koncert i Byhaven den 10. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Fredag
10. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Uche Yara
Du finder ingen som UCHE YARA. Multiinstrumentalisten har allerede allerede kendt som en festival darling og har betrådt scener som TransMusicales, Pitchfork London, and Wilderness - og ikke mindst som supportnavn til Rolling Stones i selskab med bandet Bilderbuch. UCHE YARA kan ikke sættes i en genrekasse med sine ekstremt catchy og energiske tracks, der både indeholder distortede samples, rockede elementer og melodiske fraser. Et live act, der skal opleves!
Placeholder image
Why Sun
Med et kækt blend af skarp 00’er æstetik og hamrende gode melodier, lyder Why Sun mere spændende end nogensinde før. “BUZZIN” udkommer den 12. april gennem pladeselskabet Vasen. Den nye EP forener inspirationer fra punkscenen og rave-kultur i et friskt take.
Placeholder image
?>