PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Tvivler + Big Mess

Byhaven åbner kl. 15.00
Musik på scenen fra kl. 19.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

Big Mess er et københavnsk punk-rock band. Med albumudgivelserne “You Know i Care” (2016), “Try to Enjoy it” (2017) og senest “Blood Punk” (2019) har Big Mess slået deres navn fast i den danske musikundergrund som et hårdtslående, guitar fræsende kaoskollektiv. På anarkistisk vis har de leget med punk-genrens mange udtryksformer, og modsat sine åndsfæller i Lower og Iceage, har Big Mess aldrig været bange for at bekende sig til den gode melodi.

Tvivler blev dannet i 2014 ud fra en ambition om at skrive hurtig, beskidt, vedkommende og voldsom musik. Den ambition blev i årene 2015 - 2017 udtrykt i udgivelsen af tre EP’er under titlen Negativ psykologi #1-3 og koncerter i Danmark, Tyskland, Frankrig, Tjekkiet og Slovakiet. I 2017 supportede Tvivler Dillinger Escape Plan, spillede på Roskilde festival og gik derefter i gang med at skrive, hvad der skulle blive til debutalbummet EGO (2020).

EGO en plade om mod og trods. Det er en plade om forhold og selvforhold, om knuder og indre uhyrligheder. Det er sange i det neoliberale København, sange fra det senmoderne liv, sange om indersiden af kapitalisme, om at holde ved uden at holde fast. Det er sange om at generobre livet fra håbløsheden. Det er en plade om at ville, om at forpligte sig på det, der er vigtigt.

Albummet er indspillet med Sune Kaarsberg og Christian Ankerstjerne i Black Tornado Studio, mixet af Scott Evans (Kowloon Walled City, Sleep, Wren, Less Art) og mastereret af Brad Boatright. Pladens fjorten sange bevæger sig fra lige på og hård hardcore punk henover ambiente droner til støjet rock: tromme, bas, guitar, stemme.

 Fredag
14. aug 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>