PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Byhaven: Trey & Zay + NS GangDer er kæmpeenergier i Byhaven den 16. juni, når Trey & Zay og NS Gang spiller. Fri entré som altid - selvfølgelig.


Trey & Zay
Trey & Zay er Danmarks varmeste nye navn. De to barndomsvenner fra Vestegenen fortæller deres egne historier, i deres eget univers. Et udtryk der eksploderer af gadekultur, dans, gode vibes og en charmerende attitude. Et udtryk der har fået musikbranchen til at spærre øjnene op, og har sikret Trey & Zay en pladekontrakt hos Branco’s pladeselskab BMB.


Singlerne ”Ikk Min Skyld” og ”Bunda” fløj direkte ind på Spotify Top 50 og har høstet anerkendelse fra rappere som Icekiid & Benny Jamz. Trey & Zay startede 2021 med hele to sange på Branco’s album Baba Business 2 – der gik direkte ind som nr 1 i Danmark.

Trey & Zay debuterede i februar 2020, med singlen ”Daramy”. Tracket er en hyldest til FCK-spilleren Mohamed Daramy og fløj afsted, så snart videoen ramte YouTube. Videoen tager seeren med ind et højenergisk og sprængfyldt univers med afrodans og vibes, der viser duoen i deres rette element, og sikrede dem tusindvis af views, samt airplay på dansk og svensk P3. I efteråret 2020 blev Trey & Zay en del af BMB, et Sony-label drevet af Branco, Danmarks største rapper pt. og med et stærkt hold bag sig, kommer Trey & Zay til at sætte standarden for ny dansk musik.


NS Gang
NS Gang består af de 3 unge århusianske rappere Luko, Qwe og Dreads, der bl.a. hitter med sangene Mad Pretty, Yoyo, Se Mig og Want Do, Wine and Kotch.

NS Gang blev i 2020 signet med pladeselskabet Sony Music og Hiroshima, der er eget af rapperen Sivas og produceren Reza, der begge omtaler rapgruppen som bannerførerne for en ny dansk rapgeneration. Luko gæsteoptræder desuden på Sivas’ seneste album ’Forza’ på sangen Comrads.


Torsdag
16. jun 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>