PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Byhaven: Tredjeperson + jane

Tredjeperson og jane spiller koncerter i Byhaven den 15. september. Som altid er fri entré og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00 og kl. 20.00. Nørrebro-mestrene i spicy fried chicken serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og kolde cocktails.

Fredag
15. sep 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Tredjeperson
Tredjeperson er fandenivoldsk gruppeterapi. Bandet bestående af Jonas, Aske, Oscar og Nikkel åbner deres hjerter med eksistentielle og reflekterende tekster om ungdommens rodløshed, alt imens de balancerer rock- og elektroniske elementer med poppens velkendte greb. I september 2021 udgav bandet deres første single ‘Under Vandet’ og debuterede på SPOT Festival. Et halvt år efter udgav de singlen ‘Uden Ord’. Begge singler modtog stor ros i de danske musikmedier, og fik spilletid på P6 BEAT. Første single på deres kommende EP ‘Jeg vil bare (DANSE)’ lå desuden på P3’s Upcomingliste i 5 uger. I efteråret 2022 har de turneret som support for Joyce. Tredjeperson har netop udgivet deres debut EP, ”Man vænner sig til at være fjern”, som del af deres releasekoncert på RUST i maj 2023. På EP’en trækker gruppen os bramfrit ind i ungdommens følelsesvirvar. En ungdom med skærme, stimulanser og distraktioner overalt, hvor man nogle gange har lyst til at drukne sine tanker, ty til overspringshandlinger og bare danse
Placeholder image
jane
jane er Johanne Frandsen og Jason Lee Cameron. Hun er produktet af de to musikskaberes tanker og følelser, og omkring jane har de skabt et genreeksperimenterende lydunivers, som danner rammerne for vokalberetninger om ung kærlighed og frustrationen ved at navigere de følelser. Deres debut-EP ‘i needed so much space … i think i took yours’ udkom i 2022.
Placeholder image
?>