PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: To Absent Friends + NAR

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerterne starter kl. 19.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

 

To Absent Friends

I morgentimernes virvar af stemninger, indtryk og følelser, slentrer To Absent Friends ned ad byens dugvåde og mørkeblå gader. Med velskrevet lyrik og fængende melodier, der emmer af nerve og moderne drømmerock, tager To Absent Friends lytteren med på en stemningsfuld færd gennem de tilrøgede barlokaler og helt ind i kernen af bandets gribende fortællinger. I februar udgav bandet singlen ”Take It or Leave It”,som siden er blevet spillet i BBC Radio i England. D. 6. juni udgav den spirende rockkvintet debut-EP’en ”Smoke”, der udkommer som første halvdel af bandets debutalbum ”Smoke & Mirrors”. EP’en har siden udgivelsen fået flot omtale flere toneangivende medier både i ind-og udland, og senest af magasinet Good Because Danish, der spår en lysende fremtid for de fremadstormende drømmerockere. På scenen har To Absent Friends  i flere sammenhænge fået roser for deres intense og stemningsfyldte live-optrædener, og om koncerten fortæller bandet:”Vi glæder os helt ufatteligt meget til endeligt at kunne manifestere udgivelsen af vores debut-EP ”Smoke” med jer. Det bliver magisk og helt særligt”.

NAR
Den eksperimenterende duo NAR begyndte at lave musik sammen i 2018. Konstellationen mellem de to kammerater, Karl Johan Jandorff og Frederik Mathiassen Ferslev, er derfor en forholdvis ny duo på musikscenen. De har dog allerede, med deres første to udgivelser, singlerne ‘The End Of Us’ og ‘Closer’, vist at de er en duo man skal holde øje med.

Bands Of Tomorrow fik meget hurtigt øjnene op for duoen og singlerne blev beskrevet med store rosende ord, hvor navne som David Bowie blev smidt efter dem. “Den blomstrende duo er et originalt og unikt band, som vi vil glæde os til at høre meget mere fra fremover.”, sagde Bands of Tomorrow om duoens første single. Udover singlernes musikalske slagkraft kunne NAR præsentere, at de bestemt er et band der dyrker æstetikken omkring musikken. Begge singler var nemlig understøttet af et flot æstetisk og velproduceret visuelt univers, hvor duoen formåede at vise os, at de trækker på et netværk af venner og bekendte, som bestemt kan deres kram indenfor deres felt.

Første single ‘The End Of Us’ blev understøttet af en dragende lyrik video med rumskibe, flodbrede og badende mennesker der springer ud fra en bro. Videoen er lavet af en ung visual artist fra kunstakademiet, Andita Shabanaj. Den storladne og dragende video passer flot sammen med det overvejende Bowie inspirerede univers, som i versene er drevet fremad med simple klaverakkorder og intim lyrik og som ender ud i et storladent og flot omkvæd, med gennemtrægende bas og et skrigende guitarriff.Lørdag
4. jul 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>