PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: Camelo + HAAB + Tjida


Camelo
Mike Wind laver, under kunstnernavnet Camelo, indie-pop i et farverigt og eksperimenterende lydunivers. Camelo har senest udgivet debut-albummet 'Schizophrenia', der høstede presseomtale i både ind- og udland.
Camelo har siden gymnasietiden skrevet sange om ensomhed og mangel på social accept. Teksterne tager udgangspunkt i en utryg barndom, hvor musikken har fungeret som et tilflugtssted; Fri for fordomme og konventioner, og med plads til kreativ såvel som personlig udfoldelse


HAAB
Dreampop-gruppen HAAB er et band med sangerinden Hannah Sommer i front. Projektet blev opdaget af Pernille Rosendahl i 2017, og hun satte hurtigt hendes producer og musiker Søren Vestergaard og Hannah i kontakt. Siden har de to arbejdet tæt sammen. I 2019 gik HAAB fra at være et soloprojekt til at være et band. I dag består HAAB af Hannah Sommer som forsanger og sangskriver, hendes søster Emma Sommer som korsanger og på synths, Mikkel Kofoed på trommer, Nicolai Hjerrild på guitar og Kristian Hybel på bas.

HAAB’s lydunivers bevæger sig i en fin og sårbar atmosfære, der kulminerer i en mørk rå tyngde, og dette møde får musikken til at være svævende og jordbunden på én og samme tid. De har sammen skabt et unikt udtryk og et dragende lydbillede med smukke, dynamiske klangfarver, og samspillet mellem organiske instrumenter og elektroniske elementer skaber det ærlige og autentiske udtryk for HAAB.

De har udgivet 6 singler indtil videre og har over 200.000 streams på Spotify. Deres debut-EP udkommer til efteråret.

Tjida
Tjida er en upcoming artist og sangskriver fra København, der har markeret sig med en forførende stemme og fængende lyrik siden debutsinglen ‘Du har det dreng’ udkom i efteråret. Hun laver melodiske pop-tracks med sangbare hooks på dansk, der kredser i et lyrisk univers fuld af referencer og humor.

Der refereres til artister som Ariana Grande og Charli XCX i produktionerne og Tjidas rap-lignende melodier og legende fraseringer er inspireret af navne som Destinys Child og TLC.  Tjida har udgivet i alt 6 singler på sit eget label, senest sommersinglen ‘Sikke en sol’, der giver et kæmpe skud selvtillid og d-vitamin.’


Onsdag
18. aug 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>