PUMPEHUSET og PDH Præsenterer
Byhaven: The Jerryz + FlaskedrengThe Jerryz og Flaskedreng spiller i Byhaven den 9. juni og der er selvfølgelig fri entré. Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerten starter kl. 19.00.


The Jerryz

Der er landet en udenjordisk raket på den danske musikscene. På siden af den står der ‘The Jerryz’ med store farverige bogstaver. Indeni er alle vægge dækket af diskolys. Og ud af den træder en dynamisk duo der med glimt i øjet, og rockstar-attitude kan få alle med op på dansegulvet. Med inspiration fra 60’ernes rock, 70’ernes disco, 80’ernes pop og nutidens hiphop beskriver The Jerryz deres lyd som ’’følelsen af at lande et rumskib på en fremmed planet uden kendskab til reglerne eller kulturen. Man får lov at starte forfra, og gøre lige hvad man har lyst til’’. I 2022 blev The Jerryz udvalgt som en af de ti finalister i DR’s Karrierekanonen og formåede hertil at komme videre som en af de sidste fem til finalen i DR’s Koncertsal. Her beskrev DR P3 vært Pelle Peter Jencel blandt andet ’’The Jerryz er det store popnavn, vi ikke vidste, vi havde fortjent. Der er så meget energi, melodi og power i deres musik. Selv hvis du hader dem, elsker du dem lidt.’’. The Jerryz omfavner alsidighed og hylder de gode stunder i deres ørehængende dansenumre. De formår at skabe en glødende stemning i et lovløst lydunivers bestående af opløftende melodier, groovy rytmer og charmerende tekster. ’’at gøre hvad der føles bedst’’ er The Jerryz’ mantra, og det er netop denne frihed, The Jerryz ønsker at dele med deres lyttere.
Flaskedreng
Flaskedreng repræsenterer lyden der skal forme hiphop-scenen de kommende år. Hans lyrik er seriøs, følsom, poetisk og uhyre velskrevet. Derudover har han en timing og et flow, som skaber et musikalsk univers hvor lytteren trækkes ind i historierne der fortælles. Han har meget mere på hjerte end hvad man forventer af en 19-årig knægt opvokset i København og inspirationen henter han bl.a. fra et ungdomsliv i de hårde miljøer på Vesterbro.


Fredag
9. jun 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>