PUMPEHUSET og Myra Præsenterer
Byhaven: The Bird + TonserThe Bird og Tonser indtager Byhaven den 4. maj. Byhaven åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 19.30 - som altid er der fri entré.


The Bird
Med ekstravagante midi-landskaber og en vokal, der er produceret næsten til uigenkendelighed, undersøger og udfordrer The Bird popmusik som genre. The Bird udgav i august 2022 EP'en Ballads by The Bird og spillede i forlængelse heraf blandt andet en koncert på Copenhagen Contemporary. Til koncerten i Byhaven vil The Bird også spille sange fra den kommende udgivelse THIEF, der udkommer senere på foråret.Tonser
Tonser er en rapper, sanger og producer fra København. Hans autotunede vokal svæver over elektroniske kompositioner, der med fængende melodier og hårdtslående bas blander elementer fra hip-hop, pop og techno. Tonser har skabt et fællesskab med ligesindede kunstnere fra andre lande og har udgivet sange med blandt andre i9bonsai og japanske STARKIDS. Tidligere har Tonser spillet shows i Tokyo, London, Wien og Stockholm, men koncerten i Byhaven markerer Tonsers første optæden i Danmark.

Torsdag
4. maj 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>