PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Thea Dora + hun_sagde

Thea Dora
Thea Dora er et nyt spændende navn på den danske hyper-pop / alt-pop scene, der med et klart internationalt potentiale gør klar til at udgive musik fra marts 2022.

Bag Thea Dora finder du multitalentet Thea Borregaard der skriver, indspiller og producerer alt selv, men også hele den visuelle identitet har hun skabt selv.

hun_sagde
Hun_sagde er en spirende ny hiphop/artpop-artist, hvis melodiske og hårdtslående produktioner, krydret med hudløst ærlige tekster om menneskets og samfundets skyggesider, giver en original musikalsk cocktail og en position som en artist, man for alvor skal holde øje med i 2022.

I sommeren 2021 spillede hun_sagde på Uhørt Festival, hvor Soundvenue indkluderede hende på magasinets top-10 over bedste koncerter på festivalen. Soundvenue's anmelder beskrev hun_sagde som ”en fascinerende skikkelse som optrædende. Hver linje blev leveret med så meget smerte og indlevelse, at det i længden ligefrem blev hypnotiserende.”

Den 4. marts udkommer hun_sagdes første single fra hendes kommende EP, der udkommer senere på året. I den forbindelse spiller hun_sagde releasekoncert på HQ i Aarhus torsdag d. 3 marts, hvor publikum får mulighed for at opleve EP’en i sin helhed i et knivskart og intenst live-setup.
Onsdag
18. maj 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>