PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: The New Investors + ONBC

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

THE NEW INVESTORS


Resultatet af en hed affære mellem The Beach Boys og Prefab Sprout kunne meget vel lyde som elskovsbarnet The New Investors. Et psykedelisk popensemble fra København med en forkærlighed for west coast 60’er pop og længselsfulde stillehavsbriser à la Cass McCombs og Real Estate.


The New Investors serverer en delikat cocktail af californisk 60’er surf-pop og blandet med psykedeliske rock-elementer, der på én gang udfordrer og appellerer bredt med et originalt poparrangement.


The New Investors blev dannet i 2011 af makkerparret Glenn Müller og Søren Tiemroth, der sammen skriver gruppens sange. Derudover består The New Investors af trommeslager Kristian Karup og bassist Fredy Kaalhauge. Glenn og Kristian har en fortid i det hedengangne band Velour, der udgav to plader i 00’erne.


The New Investors har udgivet 7 singler digitalt på diverse online musikbutikker og streaming-tjenester verden over, og netop nu er bandet i studiet for at indspille sange til deres debutalbum, som udkommer i løbet af efteråret 2015.


ONBC
Tanja Forsberg Simonsen har en fortid i semi-legendariske superheroes. Camilla Florentz og Mikkel Max kendes bedst fra indie-darlings epo-555, og Ivan Petersen slår sine folder i The Boombox Hearts. Et klassisk ABBA’esque line-up med en blondine, en brunette og to skægaber.

En del af inspirationen for Crash, Burn & Cry har været verdenskrigenes drabelige luftslag, og albummet er da også meget passende indspillet i en bunker fra 2. Verdenskrig. Resultatet er blevet et værk, der kredser om de klassiske temaer som had, død og ulykkelig kærlighed og forsøger at indfange den fornemmelse af at stå uden for sig selv, der løber gennem det provinsielle teenageliv. Erfaringerne er sat i scene med den indre nødvendighed og fornemmelse for detaljen, der løfter materialet til noget større og almengyldigt i et intenst, billedskabende lydunivers, der krones af de intet mindre end to fremragende, kvindelige forsangere.

Crash, Burn & Cry rummer den ambivalente sødme, man kender fra navne som Low, Chris Isaak og Julee Cruise. ONBC’s stemningsfulde indie-pop emmer af tab og forspildt hjerteblod, for nok er det forførende smukt, men det gør det ikke mindre smertefuldt. Ungdommens uforløste længsler ulmer, og som i al ordentlig historiefortælling er der et regnskab, der skal gøres op, koste hvad det vil:

One of these days, I'll tell you that I love you/ One of these days, I'll tell you that I care/ One of these days, I'll pay my bills to Satan/ One of these days, I'll pay my toll to God.
Fredag
19. jun 2015
dørene åbner
14:00
Showet starter
19:00
Pris
Fri entré
?>