PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Byhaven: TERESE

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerten starter kl. 19.30

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
TERESE

TERESE er det danske sprog med dansesko på. Bag musikken står den 32 årige sanger og sangskriver Terese Skovhus, med et inderligt ønske om at lave soundtrack’et til din næste privatfest. Det er skamløst catchy melodier, rørende ligetil, lige fra hjertet og ikke til at få af hjernen, når du først har danset med TERESE.


I september 2019 udkom TERESE’s debut EP FANTASY, produceret i samarbejde med Mads Brinch (Bisse, Folkeklub- ben m.fl). EP’ens gennemgående tema er usikkerhed. At være usikker på hvem man er, om man slår til, at være sårbar i forelskelsen, som endnu ikke er gengældt, eller vakle i troen på, hvad man kan. Teksterne er ligefremme og ærlige men holder poesien i sin enkelhed. ”Man må gerne kunne spejle sig i mine sange. Jeg har ikke brug for at gøre det svært. Livet er svært nok i forvejen.” Gaffa gav debut EP’en 4 stjerner og skrev bl.a.: ”udtrykket er simpelt og særdeles sangbart hos TERESE, mens gennemtænkte akkordprogressioner emmer af musikalitet, som de kække modulationer på ”De lyser blå”, der ikke blot sætter gang i benene, men også får øret til at lytte ekstra godt efter...”. TERESE har tidligere spillet på Summer In The City Festival, Audition Days, samt været på kollektivturné i Danmark. Hun var desuden en af 5 finalister i dette års KarriereKanon, hvor hun med to energifyldte optrædener i DRs koncert- hus, beviste at hun er værd at holde øje med.

Debut EP’en FANTASY er udgivet på streaming og vinyl via DME, og arbejdet med næste udgivelse, et fuldlængde album, som forventes udgivet i starten af 2021, er allerede godt i gang.
◦ Lyt til EP’en FANTASY her: https://orcd.co/terese_fantasy_epFredag
24. jul 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.30
Pris
Fri entré
?>