PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Tamara + Lei LoweTamara og Lei Lowe spiller i Byhaven den 21. juni og der er selvfølgelig fri entré. Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00.


Tamara

Den dansk-færøske upcoming artist Tamara debuterede i slutningen af 2022 med sin debutsingle Solo Crowd og denne sommer er hun mere end klar til at indtage Byhaven. Med Solo Crowd kommunikerer Tamara en form for inderligt selvbiografisk materiale, der giver lytteren en følelse af fornyet energi. Sangen er til de dage, hvor du har brug for et ekstra kick af energi og for en stærk kvindestemme i øregangen. Bag projektet står den 21-årige Tamara Mneney, som med Tanzaniske rødder er opvokset på Færøerne. Siden hun var lille, har Tamara skrevet og lavet musik på sit værelse i den lille bygd Fuglafjørður. Med hendes unikke og smukke stemme bevæger hendes musik sig omkring hendes opvækst, med en enlig mor, og et udseende, der skilte sig ud på Færøerne, har den unge artist ofte følt sig udenfor. Som ung minoritetskvinde har hun ofte haft svært ved at spejle sig i sin omgangskreds, og hendes ønsker og drømme har været anderledes end vennernes. Men der er et sted, hvor hun altid har følt, at hun havde en plads, og det er i musikken. Hun har nu fundet sig til rette i sin egen lyd, og er flyttet til København for at satse alt herpå. Tamara har i det seneste halvandet år arbejdet tæt sammen med et fast team af producere/sangskrivere bestående af Mikkel Kjær, Jens Rønne og Martin Lønsted. Alle har tidligere erfaring med at arbejde med stærke danske artister såsom Selma Judith, Mercedess, Siné og mange flere.
Lei Lowe
Lei Lowe er et kreativt og emotionelt powerhouse med en imponerende sikker og legesyg vokal, der omfavner sin lytter og inviterer dem helt ind i hendes hjerte og sjæl. I sin musik fortæller Lei Lowe om hvordan livet sommetider knuser dit hjerte og om den voksende kærlighed til sig selv, man skal tage med sig ud af sorgen. Lei Lowe formidler smerten gennem kærligheden på smukkeste vis når blandt andet R&B og neosoul flettes sammen.

Onsdag
21. jun 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>