PUMPEHUSET Præsenterer
Byhavens afslutningsfest: Takykardia

Siden april har Byhaven budt på fester og koncerter med byens festligste publikum fra onsdag til lørdag hver eneste uge, men den 18. september pakker vi Byhaven ned og slutter sæsonen i haven af med et gigantisk festbrag, hvor den sublime danske art-pop-trio Takykardia spiller koncert.

Som sædvanligt er der fri entré, så vi glæder os til en sidste fest med dig i Byhaven i år og en sidste skål i den ene kolde Royal Økologisk pilsner efter den anden. Før og efter koncerten bliver der sendt sprød dansable toner fra dj-pulten ud i haven og natten.

Takykardia
Takykardia (nomineret som ‘Årets Håb’ v. Steppeulven 2021) kombinerer elementer af alt fra triphop til trance i en stilsikker bevægelse mellem pop og kunst. Nysgerrigheden pirres konstant af den innovativt rytmiske fremdrift, pop-melodiernes komplekse akkorder samt de åbenhjertige tekster, som leveres med dyb indlevelse af karismatiske Luna Matz, hvis baggrund som performance-kunstner tydeligt ses i bandets eftertragtede, eksplosive live-shows.Lørdag
18. sep 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>