PUMPEHUSET og SydhavnsGade Præsenterer
Byhaven: SydhavnsGade presents Second Wave + John VistiSydhavnsGade er tilbage, og du er inviteret til årets første fest i 2021 i Byhaven!
SydhavnsGade rejser sig fra sin corona-søvn og byder op til sommerens første borde- og bænkedans i Byhavens lune oase!
Aftenen byder på et skarpt program af de fedeste og mest glædesspredende DJ's, skoldhede rytmer fra de verdenskroge vi alle har længtes efter, kolde fadøl og lækre drinks i aftensolen - for ikke at nævne det mest fantastiske selskab: dig og dine bedste folk! Vi glæder os hamrende meget og har som altid sørget for de bedste rammer. SydhavnsGade har inviteret nogle af de sprødeste DJ's, der vil spille alle de tunes, som du ikke anede, at du elsker!
__________________________________________________________________

Second Wave
Barbara Hryciuk og Kristina Muusmann er tilsammen DJ duoen ”Second Wave”. Duoen kom til verdenen for et år siden, og er et produkt af ren kærlighed til musikken og lysten til at dele den med andre. Second Wave er halv polsk, halv dansk og bruger gerne musik fra rødderne. Du kan forvente alt fra polsk funk til dansk bossa nova, når duoen vender plader. Det er i samspillet med hinanden og i et mix af genrer, at magien opstår og når Second Wave spiller B2B er missionen, at sende en bølge af gode vibes og interessante toner til alle dem, som lytter med.

Jonas Visti
Jonas Visti har de sidste 7 år floreret som en alsidig skikkelse på den danske musikscene, uanset om det er i form af hans værtskab på Danmarks Radios’ P8 Jazz, som DJ på landets spillesteder og klubber, lydkurator på Statens Museum for Kunst eller som konferencier på forskellige festivaler rundt omkring i landet.
Derudover har han gennem mange rejser til verdens afkroge en stadigt voksende vinylsamling, som givetvis før eller siden kommer til at sno sig stramt, men kærligt om dit følelsesregister på varmeste vis.

SydhavnsGade Residents
SydhavnsGades Resident DJ's tæller ingen ringere end Nejrup, DJ Opthor, Dee Brown, Andreas Hayden, Mikkel Okine & DJ Popup. De har spillet sammen på kryds og tværs i mere end 8 år og har alle en kæmpe stor kærlighed for at spille alverdens tunes fra nær og fjern - fra de tidlige 1970'ere til dugfriske jams fra 2021. Forvent brazil, disco, boogie, soul, funk, house, jazz, hip hop og meget mere - begrænsninger arbejdes der ikke med.

Lørdag
12. jun 2021
dørene åbner
17.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>