PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Stella Polaris Music presents

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 - og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Bandina ié


Højtravende og dynamisk, men livlig, letbenet, rytmisk funderet og med ambience og afrobeat under motorhjelmen, er Bandina ié et eksperimenterende og særegent instrumental-orkester, dog altid med en præcis fornemmelse for den iørefaldende melodi. En venlig lydmur forfører koncertgængeren til at glemme tid og rum, til at synke ned i sakrale synth-kor og dansable beats.


I 2017 udgav Bandina ié det instrumentale debut-album 'Synekdoke’ - musikken er siden benyttet i diverse serier og dokumentarer.


Red Moon Ritual


Det er tungt, det er frækt” - sådan har vært Thomas Volmer beskrevet Red Moon Ritual i P3-programmet Vidundergrunden. Lyden er elektronisk, tilført håndspillede instrumenter, og den bevæger sig fra en mere tilbagelænet, kalkuleret og underspillet lyd ala Nicolas Jaar, over en tung og maskinel lyd ala Depeche Mode til en mere udadvendt og feststemt lyd ansporet af latinamerikansk og vestafrikansk rytmik og percussion.


Bandets første single 'Let It Die' og dertilhørende musikvideo er netop udgivet. Videoen er lavet i samarbejde med instruktør August Aabo, fotograf Kristoffer Aabo, producer Mads-August Hertz, producer assistent Josephine Gents, danser Noora Hannula og Red Bull Studios.

Fredag
22. jun 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>