PUMPEHUSET og From The Vaults Præsenterer
Byhaven: Steel Inferno + Metal Cross + Meridian

Der er metal galore, når pladeselskabet From The Vaults præsenterer Meridian, Metal Cross og Steel Inferno.

 

Meridian
Meridian bevæger sig ubesværet rundt i grænselandet mellem traditionel heavy metal og iørefaldende melodisk hardrock. Funderet på de klassiske dyder fra den traditionelle metal, men med et melodisk tvist, og altid med fokus på den gode melodi. Nøgleordene er energi, melodi og spilleglæde.

Bandet har tre albums bag sig, og benyttede i 2020 den første lockdown til at udsende EP'en ”Taking Cover” bestående af covernumre. Efter en anmelderrost koncert på Nordic Noise festivalen 2021, forskansede bandet sig i studiet og skrev og indspillede det fjerde album, som udsendes senere i år. Meridian er toptunet og klar til at levere et tempofyldt, tight og energisk show.

Metal Cross
Det begyndte helt tilbage i 1983 og frem til opløsningen i 1989 udgav Metal Cross to demobånd ”Metal Cross” og ”M.A.D.H.O.U.S.E.”. Bandet spillede koncerter over hele Danmark og delte scener med store danske metalbands som Artillery og Invocator. Metal Cross’ sidste koncert blev spillet i hjembyen Randers i december 1989, hvorefter de gik i opløsning.

Men i 2009 blev et af Metal Cross’ medlemmer kontaktet af pladeselskabet Horror Records, som ønskede at udgive bandets to 80’er demobånd samt deres afskedskoncert. Det førte til double vinyludgivelsen ”Metal Cross” i 2014 og ikke mindst til gendannelsen af bandet, som takkede ja til at spille på Metal Magic Festival. Før festivalen varmede Metal Cross desuden op for Artillery og delte dermed scene igen efter 26 år. De to spillejobs overgik al forventning og siden har Metal Cross været tilbage og klar til kamp og har spillet til adskillige festivaler i Danmark siden.

Steel Inferno
Københavnske Steel Inferno har siden 2012 været lokale bannerførere for en ny bølge af traditionel metal. Genremæssigt trækker bandet på den klassiske heavy metals melodiske elementer og thrashens hidsighed og vil givetvis appellere til fans af tidlig Slayer, Accept, Metal Church og Agent Steel. Bandet har delt scene med bands som Witch Cross, Burning Witches, Tyranex, Cauldron, Ranger og har blandt andet spillet på festivaler som Dark Mental, Muskelrock, Metal Magic og ikke mindst Heavy Agger.

Med den nye excentriske og energiske sanger Chris Rostoff bag mikrofonen lyder Steel Inferno mere dødbringende end nogensinde. Bandets tredje fuldlængde album er netop færdigindspillet og udkommer via From The Vaults i 2022. Forvent et band i topform, som er klar til at indtage scenen med spritnye sange og helt aldeles uforfalsket metalenergi.
Onsdag
25. maj 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
?>