PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Springer + Jærv

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Springer
Det spirende danske stjernefrø Springer er tilbage i Byhaven. På Springers første EP, Bad Choice, fik han ikke alene blændende anmeldelser – singlen Protection strøg også direkte ind som P3’s Uundgåelige, mens sangen Isn’t it Obvious lå i heftig rotation på P3.

Springer har allerede taget hul på en ny fase med Ronni Vindahl i producerstolen, hvor sangen Tell Me var første udspil på den opfølgende EP til Bad Choice.

Bag Springer står den 25-årige Jakob Emil Lamdahl, der har begået sig i musikkens verden, siden han var 17 år gammel og flyttede til København fra den fædrene jyske svinefarm. Springer er inkarnationen af rock med trap og hiphop i ascendanten. Han har spillet i undergrundsbands som Værket, Gäy og Elias Rønnenfeldts (Ice Age) sideprojekt Marching Church – her på trompet. Med sidstnævnte har han også tourneret USA tyndt. Siden da har Springer taget solo-springet, og har de sidste år arbejdet på at fusionere de genrer, der måske umiddelbart ikke har meget til fælles med hinanden. Alt fra italiensk synth rock, over til hård rock, 90’er pop og hiphop er at finde i Springers univers – her lefles ikke for den "gode smag" og 808 mixes med 80 synth pop. Her kolliderer smægtende grooves med horn og vokalhooks, og tager lytteren med på en rutsjebanetur af sanseindtryk, hvor Springers snørklede, men særdeles charmerende, univers udfolder sig.

Jærv
Jærv er en duo bestående af sanger og sangskriver Amanda Glindvad og producer og sangskriver Mathias Smidt. Et år efter debutalbummet Kriger, der udkom til de helt store roser i flere af landets fremtrædende medier, udgav Jærv i septemper 2020 Skud Part I. Fuldendelsen af denne udgivelse kommer i efteråret 2021 efter en række løbende singleudgivelser fra duoen. Jærvs nyeste sange spænder lige fra folkede ballader med tætte vokalharmonier over eksperimenterende kunstpop til triphoppede, ligefremme sange. Fælles for dem alle er duoens melodiske univers og deres sangstemmer, der agerer den røde tråd på den rejse, de forskellige stilarter fører lytteren på gennem.

Jærv har i sin korte levetid givet en lang række koncerter rundt om i Danmark og har desuden spillet for fuld sal på Nordklang festival 2018 i Schweiz. Jærv har ry for at være et intenst og utroligt medrivende livenavn, hvor sangene bliver fremført i et mere råt og ublu format, hvilket sker sammen med nogle af duoens allerbedste venner: Malte AarupSørensen, Cecilie Dyrberg og Andreas Campbell. Jærv har desuden optrådt med singlen Stille Hjerte fra deres EP Smuk & Ond til DRs Kronprinsparrets Priser 2017. Få måneder efter udgav duoen en nyfortolkning af Linnets og Ditlevsens ‘Barndommens Gade’, og samme dag optrådte de med den i TV2s Go’ morgen Danmark. Derefter gik coveret hurtigt ind på Spotify Danmarks Top-5 Viral Chart.
Torsdag
6. maj 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>