PUMPEHUSET og Black Cheese Records Præsenterer
Byhaven: Sosa + MLWXDZY
Den karismatiske rapper Sosa og duoen MLWXDZY indtager Byhaven til en stor fredagsfest den 9. september.

Sosa
Sosa har været igang i lidt over to år, hendes første udgivelse kom i oktober '20, og efter det er det gået stærkt. Hun har optrådt på Talk Town festival, i Pumpehusets Byhave som support for Lucy Love og opvarmet to gange på samme dag for Suspekt til Roskilde Festivals Summer Days. I oktober ‘22 udgav hun hendes første ep “This is...”, med singlerne “Fucker Med” og “Pop Den Booty” der viser nye sider af Sosa.Som en del af Pato Siebenhaars Black Cheese Records, har hun hurtigt markeret sig som en af de skarpest rappere i DK, og det er vel at mærke for begge køn. Skarpe punchlines, ærlighed og charme, og mottoet har fra starten været: Ikke en pige rapper men enmrapper der er pige.


Motivationen er inklusion og repræsentation. Sosa er opvokset i et afrikansk hjem i Ishøj med to nigerianske forældre, og den dualitet det er at være en ung sort kvinde i danmark, har præget Sosas liv fra starten af. Hun vil gerne være det der manglede i hendes eget liv da hun var lille, og ikke kunne se nogen der lignede hende på skærmen og i bladene.


MLWXDZY

Rapperen Mellow og produceren Deazy danner sammen duoen MLWXDZY.

De to musikere tager inspiration fra det klassisk britiske mix af grime-rap, garage-beats og drill i skabelsen af deres fælles univers, hvor der eksperimenteres, udforskes, leges og kreeres med fingeren på den urbane puls.

Gruppen har netop udgivet deres debutplade 'DOPEBAG', der bl.a. gæstes af Pede B og DJ John Vincent. Duoens højenergiske musik når langt ud over scenekanten, og forvandler publikum fra tilhørere til festdeltagere.Fredag
9. sep 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
Pris
Fri entré
?>