PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Byhaven: Simon Littauer

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Simon Littauer
Velkommen til en verden af ledninger, blinkende dioder og knapper. Velkommen til Simon Littauers selvbyggede, håndlavede elektroniske musik. Han skriver sin musik og performer live på en modular synthesizer - et instrument uden tangenter, hvor synth-lyden konstrueres helt uden presets.

Littauer tror på styrken ved improvisation og han er stor fan af liveproduktioner uden computere. Det betyder ingen brug af backtrack, når han arbejder med sin synthesizer og kreerer improviseret techno, hvor målet er at få dig til at danse. Som en DJ bygger han en dunkende stemning op, forskellen er dog, at Littauer gør det 100% med sin egen lyd i nuet. Simon Littauer er allerede velkendt i det danske musiklandskab, hvor han har arbejdet på studieproduktioner for utroligt mange danske musikere og spillet live med navne som MØ, Kwamie Liv, Asteroid Galaxy Tour og Reptile Youth.
Lørdag
22. maj 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>