PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: Sille Trolle + CHILI

Musikmagasinet Bands of Tomorrow har fundet krystalkuglen frem og kommer gennem sommeren i Byhaven med deres bud på morgendagens stjerner.

Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00


Sille Trolle
Sille Trolle tager dig i hånden og fører dig ind i sit intime og drømmende jazz-pop-univers båret af sin personlige og karakteristiske vokal

Den 28-årige artist Sille Tolle har en af den slags stemmer, man med det samme lægger mærke til. Med sin hæse stemme trækker lyden tråde til navne som Billie Holiday og Sandy Denny, men først og fremmest minder Sille Trolle ikke om nogen andre på den danske musikscene.


CHILI
CHILI er en ung artist, som på sin musikalske rejse bevæger sig indenfor den melankolske side af popmusik. Hun er ikke bange for at eksperimentere på tværs af forskellige genrer, hvilket giver musikken en unik lyd, der binder det at føle sig fortabt og finde håbet igen sammen. Nøgleordene til musikken er intimitet, autencitet og inderlighed. De velovervejede tekster pakkes ind i melankolske akkorder og minimalistiske, men livlige produktioner.


CHILI repræsenterer en generation af følsomme unge mennesker, der både kan være skrøbelige og ængstelige, men samtidig enormt velreflekterede og selvbevidste. Hendes musik er et lille indblik i nutidens unges komplekse sind og deres syn på livet. CHILIs musikalske karriere fik et kickstart i det danske XFactor, hvor hun sang sig til intet mindre end en 2. plads. Siden X- Factor har CHILI arbejdet på at forme sig selv som artist, og i mellemtiden har hun inviteret sit publikum med ind i hendes musikalske univers.


Siden august 2020 har CHILI leveret flere singles og prydet andre artisters musik med sin stemme i spændende samarbejder. I november 2021 fik Danmark en forsmag på hendes debut EP med lead singlen ‘Deep Waters’, der blev taget godt imod af diverse playlister og musikmagasiner.

I marts 2022 udgav CHILI sin debut EP ‘Leaving Nothing Unsaid’, der som titlen antyder lod hendes fans komme helt tæt på og få indblik i de tanker, der florerer rundt i CHILIs, og sikkert så mange andre unges, sind. EP’en præsterede flot på både stream, diverse spotify playlister og fik flot omtale i diverse musik medier. Nu er CHILI endnu engang aktuel med ny musik til hendes lyttere, og følger sin EP op med singlen ‘Dry Your Tears’
Onsdag
22. jun 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>