PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Sherpa + WHYTE

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.
Fra 0-100 km/t på få sekunder måler farten for den 24-årige sanger, sangskriver og producer SHERPA. Kort td efer blækket på labelafalen med VUF EMPIRE og A:larm Music er tør, står han klar med udgivelsen af debutsinglen ”Animal”, som netop er udkommet i slutningen af august. Sammen med singlen er SHERPA nu klar med en musikvideo tl singlen.

Med musikvideoen tl ”Animal” har SHERPA visuelt overført det intenderede raseri, som i det skjulte konstant ligger på lur i sangen. Atmosfæren er bevidst meget mørk og tåget, som mystkken i musikken. De dyriske referencer symboliseret via den sorte og hvide slange er samtdig også en illustraton af, hvordan raseriet langsomt overtager styringen over SHERPA.
I løbet af de sidste 10 måneder har drengene bag duoen WHYTE skabt røre på den danske undergrundsscene, senest med tracket "Soft Porn” som blev udgivet på Sound of Copenhagens 2015 samling. WHYTE skaber med deres bløde elektroniske RnB-lyd og deres underspillede videoside et identitetsfremmende univers, hvor alt synes tilladt og tilgiveligt:

“Vores EP er udtryk for ærlighed og musikalske klichéer, hvilket vi elsker. Vi er suckers for sukker- RnB med D’angelo i front og er vokset op med en blanding af Coldplay og Lil Wayne, så når vi skriver og producerer er reglen, at vi må alt så længe det er ærligt og lyder som noget vi gerne selv ville høre komme fra Danmark!"


Torsdag
18. jun 2015
dørene åbner
14:00
Showet starter
19:00
Pris
Fri entré
?>