PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Sex & Ageing + The Boy Below
The Boy Below
Slacker rockbandet, The Boy Below, sparker døren ind og entrerer den danske musikscene!


I marts 2021 søsatte det ultra-ambitiøse slacker-rockband deres debutudspil ’Blowing’. The Boy Below er et spritnyt dansk rockband, der består af Christoffer Beese og Sebastian Lund. De har før slået deres folder som musikere i Barselona, Bear With Me og EmmaDop, men er nu gået sammen om at danne bandet; The Boy Below.

The Boy Below kan bedst beskrives som et ungt indie/slacker-rockband med fødderne solidt plantet på jorden, men med tårnhøje ambitioner og internationalt potentiale. Deres lyd leder tankerne mod mastodonter som The Cure, King Krule & Elliot Smith, mens deres rå take på kompositionen og gennemsyrede ømhed i vokalen giver det unge band et originalt udtryk. Til trods for, at to af referencerne havde deres storhedstid i det forrige århundrede, lyder The Boy Below af år 2021.


Om Blowing udtaler bandet selv; ”Blowing er det første nummer vi har skrevet, og derfor kom det ret naturligt til os, at det skulle være vores første udgivelse. Rent produktionsmæssigt satte vi os et kreativt benspænd ved at indspille hvert enkelt instument - et ad gangen, uden at klippe i det – mest for at finde helt ind til kernen af lyden. Sangen handler lidt om at begå den ene fejl efter den anden, men ikke at miste håbet og pludselig komme skinnende igennem på den anden side. Sangen er perfekt på en solbeskinnet forårsdag, hvor man kan mærke sommeren banke på”

’Blowing’ er mixet af drengene selv og mastereret af Jacob Brøndlund (Barselona, Gents, Boundaries & Tobias Rahim), og er første udspil i en række singleudspil, der udkommer i løbet af 2021. Næste single er planlagt i begyndelsen af juni, mens tredje single og det fulde album udkommer i efteråret 2021.


Sex & Ageing
SEX & AGEING er et nyt københavnsk band med Laurids Smedegaard i front, der indtil videre kun har udgivet en single på Glorious Records, men der kommer en fuld udgivelse i efteråret 2021.Torsdag
29. jul 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>