PUMPEHUSET og PDH Præsenterer
Byhaven: SES SENERE + Vinnie OrlandoSES SENERE spiller i Byhaven den 8. juni og der er selvfølgelig fri entré. Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00.


SES SENERE

Cirkelspark, 200 i timen, lyrik som tager dig. Der er ingen stopklods for det danske fænomen SES SENERE. Den EDM-punkede duo bestående af Philip (vokal) og Marc (producer) laver musik med en voldsom, grænsesøgende energi, hvor 90’er grunge-stemning smelter sammen med hårde industrielle beats. Philip og Marc mødte hinanden i 2021 i den Københavnske undergrund og det blev startskuddet til deres fælles projekt Ses Senere. Deres sange er et indblik i et tankemæssigt kaos og jagten på rus og eskapisme. »Jeg ku være din hævn / men du er min hævn / fuck alt / jeg er fucked / spild af min evne«. Bandet er kun lige begyndt, og de stopper ikke. Fuck alt. Ses Senere.

Vinnie Orlando
Vinnie Orlando er lyden af den københavnske ungdom, og han hylder med sin musik den by, han er født og opvokset i. Vinnie er først og fremmest en dygtig lyriker, og har netop givet prøver på det med sin debut-EP 'Nymoderne Bumser', der udkom d. 26. maj. Musikken er varierende i både lyd- og tekstunivers, og handler om fristelser og konsekvenser i Københavns byliv, hvor han med sine gade-inspirerede tekster fortæller om livet som ung i de københavnske gader.Torsdag
8. jun 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>