PUMPEHUSET og madcyril Præsenterer
Byhaven: Senso + Evil House Party (dj) + Ecstasy In Order (dj)

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________


𝙢𝙖𝙙𝙘𝙮𝙧𝙞𝙡 imødekommer denne dvælende 𝙢𝙖𝙙 𝙨𝙪𝙢𝙢𝙚𝙧 2021 og inviterer til sommeraftener i pandemi-venlige rammer. Det glæder os at kunne præsentere:
SENSO (live)
EVIL HOUSE PARTY (dj-set)
ECSTASY IN ORDER (dj-set)

Lørdag d. 5. juni vækkes 𝙢𝙖𝙙𝙘𝙮𝙧𝙞𝙡 fra en dyb skønhedssøvn og præsenterer en helt ny stjerne på den avantgardistiske danske poprockhimmel, når københavnske Senso stiller sig frem i lyset for allerførste gang. Det debuterende band tæller bl.a. medlemmer fra Lyra Valenza, Josiah Konder, Deadpan og Lød. Foruden Københavns varmeste nye spiller vil Evil House Party og Ecstasy In Order sørge for at vække dig til live inden endnu en rastløs, men festlig sommer er over os alle.

𝙎𝙀𝙉𝙎𝙊
Senso er en malstrøm af avantgarde-pop, mørke følelser og sarkastisk humor, anført af forsanger Jens Konrad, der tydeligvis ikke er bange for at blande forskellige genrer. På den kommende EP ‘Drifter94’ bliver lytteren således mødt af grandiøs rock, bombastisk trap og kawaii-breakbeats. Tænk Tears for Fears indhyllet i en ny sad boi vibe, fordybet i nutidens socialpolitiske puslespil. SENSOs besætning er sammensat fra den evigt muterende danske undergrundsscene. Forsanger Jens Konrad udgør også halvdelen af den elektroniske duo Lyra Valenza, og er medejer af det elektroniske label Petrola 80 som har stået bag nogle af de mest interessante elektroniske udgivelser i Danmark de seneste år. EP’en ‘Drifter94’ udkommer d. 14. maj og er indspillet i samarbejde med producer Frederik Møller. Bandet inkluderer også Albert Hertz fra rockensemblet Josiah Konder, Mads Uldum fra kraut-rockbandet Lød, og Sofie Westh fra post-punk gruppen Deadpan.

𝙀𝙑𝙄𝙇 𝙃𝙊𝙐𝙎𝙀 𝙋𝘼𝙍𝙏𝙔
Evil House Party består af den duo Jacob Formann (Communions, Mini Esco) og Emma Acs.
De brugte det meste af en sommers solrige dage i en mørk kælder i et giftigt industrielt havneområde i København for at lave hvad der senere blev deres debut EP og begyndelsen på et nyt band.
"EHP can be described as depressive eurodance or dank EDM, but Emma & Jacob who both grew up playing rock music simply describes it as car music"

𝙀𝘾𝙎𝙏𝘼𝙎𝙔 𝙄𝙉 𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍
Ecstasy In Order mødes om en dyb forkærlighed for housemusik og punkrock, og higer altid efter at give deres publikum gåsehud, når de i trance og rendyrket eufori forvandler spillestederne til warehouse raves, som var det 1994. Frederik Milland (vokal), Louis Gjerrild (trommer), August Andersen (guitar), Oliver Søe Kristensen (bas) og Tendo Tage Herbst (keys).

Lørdag
5. jun 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>