PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Rebekah Christel + Franka

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

Rebekah Christel
Rebekah Christels bevæger sig i et melankolsk, abstrakt og mørkt electro-pop-univers, som har en gennemgående 80’er-90’er vibe. Musikken henter inspiration fra forskellige genrer såsom soul, funk, R&B, house, garage, triphop, hiphop, drumnbase og techno. Debut EP-en Never Ending, produceret af Marco Twellmann og Frej Levin, har været at finde på Soundcloud, iTunes og diverse streamingtjenester. Nye udgivelser er lige på trapperne, og vil udkomme løbende i sommeren 2015.

Franka
Franka er en ny lovende kunstner på den elektroniske pop scene. Med a-rotations airplay i hjemlandet, Færøernes, nationalradio og en booking på den prominente G! festival er der vind i sejlene i nordatlanten. Musikken har stor spændvidde. Fra mørkt og clubbet til quirky og dansabelt mestrer hun mange universer men binder det hele sammen med hendes distinkte vokal. Franka er ikke bange for det grimme og med hendes live performances omfavner hun mange facetter af den kvindelige seksualitet og den menneskelige tilstand generelt. Franka har spillet over 30 koncerter i Danmark, Færøerne, Sverige og New York det sidste år og arbejde i øjeblikket på sit debutalbum der udkommer til foråret.
Torsdag
23. jul 2015
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>