PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Ravi Kumar + DoktorDoktor

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 hver dag og første band er på scenen kl. 18.30. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Ravi Kumar

Ravi Kumar er en hårdtslående elektronisk rap duo, bestående af rapper Sharon Jeanelle Kumaraswamy og producer Aske Knudsen. Med karismatiske og flabede Sharon i front, i følgeskab med tunge, basfyldte beats, leverer duoen et bud på Danmarks næste rap-diva. Lydbilledet er før blevet sammenlignet med en krydsning af Missy Elliott, en trippende M.I.A og Beastie Boys til technofest i en forladt maskinhal. Catchy hooklines, og titler som “Fuck this shit, i’m gonna be a princess” ætser sig ind på hjernen af publikum, og liveshowet minder om en festlig udgave af en demonstration, minus vold og molotov cocktails.


Ravi Kumar blev dannet i 2016, og allerede i 2017 begyndte duoen så småt at vække opsigt. Med koncerter på bla. SPOT festival, et hav af kollegie og kollektiv-koncerter, blev Ravi Kumar synonym med en intens og festlig live-optræden. I 2018 kom duoen i Soundvenues søgelys, da de blev udråbt som et af de mest lovende nye danske navne. Dette blev yderligere manifesteret, da KarriereKanonen også valgte Ravi Kumar som én af deres 12 udvalgte til deres SPOT-festival showcase. Udover at sprede sin musik gennem liveoptræden, er duoen ved at lægge sidste hånd på deres debut EP “sub”, der udkommer i 2018.


DoktorDoktor

Det syv mand store københavnske orkester DoktorDoktor spiller håndspillet hiphop, der blander de bedste elementer fra den tekstbaserede og beat-orienterede hiphop med de improvisatoriske og organiske tilgange fra soul- og jazzmusikken. DoktorDoktor er kendte for deres kompromisløst energiske og publikumsinddragende live-shows, som de har leveret på både danske og udenlandske scener siden 2010. Efter at have udgivet det anmelderroste og prisnominerede debutalbum ’NytLåntGammeltBlåt’ i 2014 har DoktorDoktor spillet en lang række koncerter på
spillesteder og festivaler. Bandet udgav i 2017 deres andet studie-album ‘Retur’, og er netop nu aktuelle med et live-album optaget i det store studie The Village lidt uden for København.
Onsdag
16. maj 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>