PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: R.A.E + TIGER MOTH


Den 90’er-inspirerede rapper R.A.E (Rising Above Everything) fra Thamesmead i sydøst London indtager Byhaven sammen med danske TIGER MOTH den 12. august.


Byhaven åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 19.00


R.A.E
Forestil dig, at TLC og Da Brat & MC Lyte fik et barn 20 år ude i fremtiden. Sådan lyder R.A.E, men det er altså ikke bare en 90’er-pastiche, det er en lyd af 90’erne med et mesh af en generation Y Londoner i sine tidlige 20’ere.


R.A.E bringer en frisk, men samtidig nostalgisk lyd med sine lette melodier og opløftende rap. Hun har evnen til at skabe feel-good-sange til en generation af unge, spændte og mærkatløse mennesker. Med sin Spike Lee-agtige æstetik og soniske unikhed, som utvivlsomt har rødder i Black Britishness og en kærlighed til 90’erne, rejser R.A.E sig i sandhed over alting.


TIGER MOTH
Duoen TIGER MOTH præsenterer et univers der blander r’n’b og soul klange med bløde, poppede synth beats. Duoen består af Sigrid- og Katinka Moth-Poulsen, der med deres lyriske komposition indkapsler alle de glæder, sorger, og mysterier der følger med at være ung i København. Sangene bæres af klare men rolige vokaler, som understøttes af rytmiske keys, der triller en tilbage til en afslappet sommer stemning. Den helt bogstavelige livstids erfaring med, at spille sammen, bliver hurtigt tydeligt i de to søstres musik. De står sikkert og urokkeligt side om side, og fremfører med glæde og overskud, det instinktive sammenspil de har.

Fredag
12. aug 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
Pris
Fri entré
?>