PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: PRISMA + Poptones

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerterne starter kl. 19.00
Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

PRISMA
Frida og Sirid Møl Kristensen begyndte i 2014 at lave musik sammen på barndomsværelset hvilket hurtigt formede sig til dreampop-projektet PRISMA. Inspireret af artister som Agnes Obel og First Aid Kid har søstrene ramt en nordisk nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk drømmende univers. Deres numre er især kendetegnede af deres sfæriske og velklingende flerstemmige vokaler, der svæver på en minimalistisk instrumental bund bestående af guitar, bas, synth samt trommer, der tilfører et rocket element til den ellers drømmeagtige musik. Lyrikken tager udgangspunkt i det nære, og rummer stærke følelser og personlige historier; både om livet og om Frida og Sirids søsterforhold og spænder over et bredt følelsesmæssigt spektrum. Poptones er en ny dansk trio, hvis kunstneriske udtryk er i flydende dialog med 80'erne og 90'ernes alternative rockscene med referencer til blandt andre Smashing Pumpkins, Diiv og Nirvana. Poptones er et københavnbaseret alternativt rockband bestående af eksilthyboerne Anders Poulsen, Simon Hiemstra og Mads Bertelsen. Siden 2017 har projektet været i støbeskeen, en proces der er foregået indelukket i ind spilningsstudiet og isoleret fra omverdenen. Projektets omdrejningspunkt er vennernes tætte bånd og fælles musikalske forståelse, der siden deres første m øde i sommeren 2011, har været i konstant udvikling. Bandets kunstneriske udtryk er i dialog med 80'er ne 90's alternative rockscene og computeren som et instrument til at behandle disse referencer i søgen efter at skabe noget nyt og tidsløst. Dette samspil skaber en sonisk tidslinje, der trækker på historien og omformulerer disse tidlige udtryk til at passe ind i dagens samfund. Bands som Slint, Nirvana, This Heat og Built To Spill har været en stor inspiration.

D.15. maj udgav Poptones singlen, ’Escape', som leder op til debut EP’en, der forventes udgives i efteråret og er indspillet i Sauna Studios i samarbejde med Nis Bysted (Ice Age, Thulebasen, Choir of Young Believers mfl.) På 'Escape' bevæger Poptones sig kontrastfyldt mellem versets luftige vokal og svævende violiner og omkvædets insisterende trommer og abrupte speak.Fredag
7. aug 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>