PUMPEHUSET og Prime Collective Præsenterer
Byhaven: Prime Core Meltdown

Prime Collective inviterer til label night i Byhaven den 1. Juni. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00. Koncerterne starter kl. 18.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.
Lørdag
1. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
DAZE OF JUNE
Daze Of June er tilbage og klar til at bygge videre på det momentum og den fanbase de skabte med deres første to udgivelser, "Heart of Silver" (2018) og "Tainted Blood" (2021). Bandet har allerede mere end 3.000.000 streams på tværs af streamingtjenester, med singler der er blevet tilføjet til Spotifys officielle playlister som New Metal Tracks, New Blood og New Core, samt modtaget airplay på SiriusXM Octane. Derudover har de spillet support for navne som Northlane, Thy Art Is Murder, Dead Letter Circus, Siamese og været en del af TAKROCK!-kampagnen 'De Aflyste Navne'.
Placeholder image
Cold Culture
Cold Culture fusionerer elementer af post-hardcore og hård rock med en moderne og elektronisk tilgang. Bandet udgav en række singler i løbet af 2023, herunder 'Faded' og 'Cold', efterfulgt af debut EP'en 'Afterthoughts', som er blevet produceret af upcoming producers Mass Zero og Michael Miha, samt mixet og mastret af Chris Kreutzfeldt (CABAL, Ghost Iris og Unseen Faith).
Placeholder image
?>