PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: praytell. + Ju Kaia

Koncerterne med Ju Kaia og praytell. er desværre aflyst - Ju Kaia spiller i stedet den 28. august sammen med Vild $mith og praytell. er vi igang med at finde en ny dato til.

__________________________________________________


praytell.

praytell. er et nyt eksperimenterende hip-hop/punk-rap act, der bringer en lyd, aldrig før set i DK. En 2021 hip-hop ækvivalent til Sonic Youth. Som havde Harry Partch en lærling, der tog til en masse Black Flag og My Chemical Romance koncerter, og valgte at lave hip-hop ud af den viden. Teksterne behandler a-typiske emner som bla. køn, seksualitet, psykisk sygdom og følelsen af eksludering, ført frem i et utraditionelt lydunivers.Tilgængelig, men udfordrende in-yr-face musik, til dem som vil have noget der ikke lyder som noget andet, men heller ikke vil slås ud af den. Lydene er støjende, mærkelige, syntetiske og plastikagtige, og drager paralleller til meme-hjørnet af internettet, i et clash med den fysiske verden. Looney-Toons a la HBO. Et sødt og farverigt univers, hvor ingen har det godt. Samarbejder tæller folk som Thurston Moore (Sonic Youth), Parker Corey (Injury Reserve), Lille Høg, Collider og mange flere.


Ju Kaia
I en tid med strømlinet produktioner er Ju Kaia et friskt pust i den danske musikbranche. Hun bryder grænser og eksperimenterer på autentisk vis med et niche præget lydunivers, bestående af alt fra lo-fi inspirerede rytmer, støvede hiphop tunes til organiske produktioner med jazz og soul elementer. Hendes musik afspejler hendes personlighed - farverig, ærlig og en smule flabet. Ligeså sårbar og blottet som hendes musik kan være, ligeså bad-ass kan hun fremstå, med selvsikre fortællinger om usikre følelser.Ju Kaia har bevæget sig i forskellige genre, men formår alligevel at bevare den røde tråd i hendes sange. Hendes vokal refererer tydeligt til Joss Stone og India Arie, så det er svært ikke at blive forført af den mørke klang. Når man stalker Ju Kaia på de sociale medier, får man hurtigt indtrykket af, at hun ved hvem hun er og hvad hun vil med sin musik!


Det bliver prioriteret højt, at det visuelle udtryk i musikvideoer forbliver intakt med hvad hun har udtænkt sig, så derfor har hun selv været idéudvikler og creative director på alle hendes musikvideoer. Ju Kaia, der går under sit borgerlige navn Julie Moberg, er oprindeligt fra Aalborg, men bor nu i København, for at satse fuldt ud på musikken. Hun skulle have spillet sin første koncert til P3 Guld Sessions, men som for alle andre, kom Corona i vejen. Nu fokuserer hun på at udgive musik i stedet og dygtiggøre sin lyd. Også i sommeren 2020 var hun fuldt booket med jobs på festivaller og andre events- helt uden manager, booker, pladeselskab eller andre bag sig, står det skrevet i stjernerne at Ju Kaia er bygget af det rigtige.
Lørdag
26. jun 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>