PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Peter Wangel + Christian Hede

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerterne starter kl. 19.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

Peter Wangel

Peter Wangel er en københavnsk singer- songwriter, som de seneste år har ageret frontfigur i det elektroniske popband Wangel. Siden 2015 har han i samarbejde med producer Kasper Ejlerskov Leonhardt udgivet tre albums, spillet udsolgte koncerter i København og optrådt flere steder i Europa, Sydkorea og Sydamerika.

Nu er Peter Wangel gået solo og har sat sig for at finde en mere personlig lyd med sin vokal og guitar i centrum. Han indspiller lige nu sit dansksprogede debutalbum i samarbejde med Nikolaj Nørlund. Hans karakteristisk dybe vokal indfanger lytteren og skærper teksternes betydning. Peter Wangel er historiefortæller og blander den personlige beretning med alt fra social- til surrealisme. Sangene er helt nye og kigger på livet med et både humoristisk, men også melankolsk blik.

Christian Hede

Christian Hede er en dansk singer og songwriter, der tapper ind i en blues og folk tradition, men tilsætter et personligt udtryk, og former en form for skandinavisk blues med sin industrielle sound. Det er intenst og episk. Skrøbelig poesi og store vingeslag. Christian Hede har i mange år touret i hele Europa med forskellige projekter. Senest som live guitar for Jesper Binzer solo. Nu er han endelig klar med sin debut EP ØBO med danske tekster. Christian Hede har netop afsluttet en releasetour på 3 datoer herhjemme (KBH, Aarhus og Bornholm), samt en UK-tour som support for Amigo The Devil, hvor det engelske publikum har taget virkelig godt imod ham.
Fredag
3. jul 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>