PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Pede B & Mads Korsgaard - Aktivt Kreativ

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerterne starter kl. 19.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

--------------------------------------------

Hvilke psykologiske mekanismer anvender man for at være ”kreativ på kommando”? I et imponerende sammenstød mellem freestylerap og psykologi besvarer den anmelderroste freestylerapper Pede B og psykologen Mads Korsgaard dette spørgsmål.

Pede B’s freestyleperformance krydres med Mads Korsgaards psykologiske indsigt. Der er altså lagt op til en underholdende blanding mellem talk og freestylerap, som giver publikum inspiration til at tænke kreativt i deres egen hverdag. Til Pumpehusets Byhave har Mads og Pede sammensat en helt særlig sommerudgave af deres fælles show.

Mads Korsgaard er psykolog, cand. psych. med speciale i kreative processer. Pede B. er anmelderrost dansk rapper med en lang række succesfulde pladeudgivelser og koncertturnéer bag sig. Kan desuden som den eneste bryste sig af titlen som tredobbelt vinder af MC’s Fight Night.

Det umage makkerpar har sammen udgivet bogen “Aktivt Kreativ” på forlaget People’s Press. Som foredragsholdere har de to erfarne herrer blandt andet gæstet prominente festivaler som SmukFest og SPOT Festival samt et utal af virksomheder, offentlige organisationer, spillesteder/kulturhuse og uddannelsesinstitutioner. De har desuden samarbejdet med IBM om at anvende den verdensberømte kunstige intelligens Watson som et kognitivt kreativitetsværktøj, hvilket de uropførte under en talk/performance til IBM Think Copenhagen 2018

 

 
Torsdag
13. aug 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>