PUMPEHUSET og Proton og Fast Forward Præsenterer
Byhaven: Peachlyfe + Xuri

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Peachlyfe
Peachlyfe (de/dem) er en non-binær upcoming DJ og producer fra den københavnske techno-scene. De liver for melodiske og drivende beats med mærkværdige lyde. Senest har de taget danskegulvet med storm med deres hurtigpacede , energiske og skæve livesets ved at kombinere techno og trance med deres unikke, underfundige stil.

De har netop udgivet den politiske debut-EP ”All Tits are Real, All Money Is Fake. All Hail Satan” – som skildrer den queer virkelighed, de lever i og sætter den heteroseksuelle virkelig, der præger vestlige samfund, til side.

Xuri
I anti-genren og skønhedens æstetiks navn er lyden af Xuri ceremoniel og hårdtslående på en og samme tid. Xuri bevæger sig ind i et mystisk, udefinérbart sonisk rige med feltoptagelser, drone og pulserende beats som drivkraften. Bag kunstnernavnet Xuri gemmer den københavnske kunstner Susanne Benther Mouritsen. Efter udgivelsen af sin første EP på det lokale label Janushoved i 2017, der blev fulgt op i 2018 af udgivelsen ”Diamene”, har hun medvirket på utallige udgivelser under et mylder af aliaser.

Hendes arbejde løfter industrielle lyde over i en lyd, der er Xuris helt egen, en lyd der indrammer det elegante og det legesyge. Xuri er Susannes soloproject, hvor hun navigerer mellem sagt melodier og mørke droner. Susanne har boet i Tokyo, hvor hun brugte enhver lydkilde, byen kunne tilbyde, som samples i sin musik, og det er den rejse, der er hovedinspirationen til Xuri – en rejse hun vil have lytteren til at tage del i.
Lørdag
8. maj 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>