PUMPEHUSET og PDH Music Præsenterer
Byhaven: PDH Music Garden PartyPDH Music præsenterer en sublim sommerfest i Byhaven. Oplev koncerter med Junior Brown, Maurice, Emma Nicoline og Springer.

Junior Brown
Junior Brown er aktuel med de omfavnende sange Gjorde Det og Som Det Var, udgivet i maj 2021. Resten af året vil byde på flere udgivelser af Browns karakteristiske underspillede popmusik. Med organisk inspiration fra artister som Bruno Mars og vokal fra Khalid er det nye pophåb nu klar til at dele sin musik

Maurice
Maurice startede sin karriere som kun 14-årig og har siden udviklet sig til at være en sangskriver, der altid søger mod nye musikalske strømninger, og omfavner det nyeste af det nyeste med hans lyd og tekstunivers. Med Maurice får du højt humør, god stil og masser af energi på scenen.

Emma Nicoline
24-årige Emma Nicoline har haft musikken på tæt hold i hele sin opvækst i familien med hendes 5 brødre. Men det er først for et år siden at hun for alvor gik ind i det med sjæl, nerve og 100% engagement og begyndte at skrive sange. Emma Nicoline har netop færdigindspillet 5 numre til en kommende EP, og hun debuterede i februar med “Står Lige Her”, der gik # 20 på airplaycharten. Herefter har hun holdt sig i feltet med opfølgeren "Hva Så Nu".

Springer
På det spirende danske stjernefrø Springer' første EP, Bad Choice, fik han ikke alene blændende anmeldelser – singlen Protection strøg også direkte ind som P3’s Uundgåelige, mens sangen 'Isn’t it Obvious' lå i heftig rotation på P3. Springer er inkarnationen af rock med trap og hiphop i ascendanten. Han har spillet i undergrundsbands som Værket, Gäy og Elias Rønnenfeldts (Ice Age) sideprojekt Marching Church – her på trompet.


Tirsdag
24. aug 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>