PUMPEHUSET og Nye Film fra Tyrkiet Præsenterer
Byhaven: Palmiyeler + Thorhan + DJ Electric Turk

Der er en overordentlig vild aften i vente i Byhaven, når Palmiyeler, Thorhan og DJ Electric Turk sørger for 3 x tyrkisk fest. Præsenteres sammen med Nye Film Fra Tyrkiet.

Palmiyeler
Palmiyeler står for bløde melodier, filmiske landskaber og ikke mindst groovy beats. Ulig størstedelen af neo-psych-bands har Palmiyeler deres egen unikke stil, som lyder genkendelig og totalt original på en og samme tid, hvilket gør det svære at sætte i musikalsk bås. Palmiyeler, som består af Mertcan Mertilek, Tarık Töre, Rana Uludağ og Barış Konyalı, blander garagerock klassicisme med noget Morricone-coolness mens de udforsker musikalske temaer iført følelsen af middelhavssolskin. Det hele går op i en meget smooth højere enhed.

THORHAN
THORHAN er et nyt samarbejde mellem den tyrkisk-danske musiker og bağlama-ekvilibrist Orhan Özgür Turan og den islandske musiker Þór Arnarsson. Ved at tage udgangspunkt i deres musikalske forskelligheder skaber de to ekvilibrister en ny lyd, som bedst kan beskrives som nyfortolkning af tyrkiske folkemelodier sammensmeltet med nordisk folk, indie og psychrock og islandske folkesange som får tyrkisk melankoli.

Electric Turk (dj)
Electric Turk har tyrkiske rødder og er født i Istanbul. Nu bosat i Danmark har han slået sine folder i forskellige metalbands, men som Electric Turk deler han rundhåndet ud af sin passion for gammel tyrkisk psych og pop fra 70’erne.
Fredag
20. maj 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>